Instagram näyttää kuka on verkossa; osaa välttää

Instagram näyttää nyt vihreän indikaattorin ystävien profiilikuvan vieressä, jotka ovat nyt verkossa. Ominaisuus näkyy sovelluksen eri paikoissa, kuten yksityisten keskustelujen luettelossa ja lähetettäessä viestejä tai tarinoita suoraan. Sosiaalinen verkosto oikeuttaa muutoksen, jossa sanotaan, että on hauskempaa puhua ystävien kanssa, kun tiedämme, että he ovat siellä nähdäksemme, mitä lähetämme. Sovelluksen mukaan tavoitteena on edistää keskusteluja reaaliajassa.

LUE: Instagram sanoo, jos postisi pommitettu; tietää

Uutta, kuten aina, ei pidä miellyttää kaikille. Hyvä uutinen on, että voit helposti poistaa toiminnon käytöstä, jos haluat. Seuraavassa läpiviennissä, miten voit estää ystäviäsi tuntemasta, että olet verkossa verkossa. On syytä mainita, että näin tehdessäsi et voi myöskään nähdä muiden ihmisten toimintaa.

Instagram Direct näyttää, milloin olet verkossa; oppia poistamaan käytöstä

LUE: Instagram voittaa mykistyspainikkeen hiljaa ystäviä samalla kun jatkat

Vaihe 1. Avaa Instagram-sovellus ja kosketa näytön oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta päästäksesi profiiliin. Siirry nyt tiliasetuksiin vaihteiston kuvakkeella;

Avaa Instagram-asetukset

Vaihe 2. Siirry sosiaalisen verkoston asetuksissa kohtaan "Toimintatila" ja poista "Näytä toimintatilan" -vaihtoehto.

Sammuta toimintatila

Ready! Näin ystäväsi eivät tiedä, milloin olet verkossa. Toisaalta et voi nähdä muiden ihmisten toimintaa.

Instagram-yritystili ei muodosta yhteyttä Facebook-sivulle; miten ratkaista Esitä kysymyksiä foorumissa.

Suosittu Viestiä